Salade met gegrilde perzik, Gasconne hooibergham en buratta Pugliese - Lindenhoff

Ingrediënten in dit recept

  1. Verhit een grillpan op hoog vuur.
  2. Snijd de perziken in dunne plakken, bestrijk ze rondom met olijfolie en grill ze totdat er mooie grillstrepen ontstaan.
  3. Verdeel de veldsla op een schaal en leg de tomaatjes, basilicum, pecannoten, hooiberham en plakken perzik erop.
  4. Scheur de buratta in grove stukken en verdeel over de salade. Besprenkel met Balsamico azijn, olijfolie en grof zeezout.
  5. Serveer met knapperig stokbrood en een frisse witte wijn.

ingrediënten

2 perziken
Olijfolie
Veldsla
Tomaatjes, gehalveerd
Handje verse basilicum
Pecannoten, geroosterd
Gasconne hooibergham
Buratta Pugliese
Balsamico azijn
Grof zeezout

Voor erbij:
stokbrood en witte wijn

Let op: Het is mogelijk dat seizoensproducten uit dit recept niet beschikbaar zijn.

Tags

10 minutenhoofdgerechtMoeilijkheidsgraad 1zomer