Ingrediënten in dit recept

  1. Breek de eieren in een kommetje en kluts ze los. Voeg wat slagroom toe om het smeuïger te maken en breng op smaak met peper en zout.
  2. Smelt een klontje boeren roomboter in de pan
  3. Voeg het ei toe en begin meteen te roeren met een pannenlikker of garde. Haal de pan even van het vuur als het te hard gaat, maar blijf dan wel doorroeren en let goed op de randjes
  4. Haal het ei op tijd van het vuur; het mag dan nog smeuïg zijn, het ei gaart namelijk nog een beetje door.

Combineer het roerei met tomaten, verse kruiden, Goudse oplegkaas, Baambrugs big buikspek of gerookte zalm.

ingrediënten

verse eieren
slagroom
boerenroomboter

Let op: Het is mogelijk dat seizoensproducten uit dit recept niet beschikbaar zijn.

Voedingswaarde

Voedingsstof Voedingswaarde

Tags

10 minutenbijgerechtlenteMoeilijkheidsgraad 1

Ontdek meer recepten