Ricotta-cavolo nero ravioli met salieboter - Lindenhoff

Ingrediënten in dit recept

  1. Verwarm de boter in een brede koekenpan en laat deze bruin worden.
  2. Hak de salie grof en voeg deze toe aan de boter.
  3. Breng ondertussen een pan met ruim water en een flinke schep zout aan de kook. Voeg de ravioli toe en kook deze in 4 minuten beetgaar.
  4. Haal de ravioli voorzichtig met een schuimspaan uit de pan, maar bewaar wat kookvocht.
  5. Leg de ravioli in de pan met boter en voeg een eetlepel van het kookvocht toe. Laat het geheel ongeveer 30 seconden op zacht vuur staan.
  6. Leg de ravioli op een bord, schep er een lepel saus overheen en maak af met wat versgemalen peper.

ingrediënten

Ingrediënten:
2 doosjes ricotta-cavolo nero Lindenhoff x Leonardo Pacenti ravioli
120 g boter
20 g Salie

Let op: Het is mogelijk dat seizoensproducten uit dit recept niet beschikbaar zijn.

Tags

10 minutenhoofdgerechtlenteMoeilijkheidsgraad 1