Ingrediënten in dit recept

  1. Verwarm in een ruime pan een klein bodempje water met de suiker, vanille en rabarber.
  2. Kook de stukjes gaar. Laat de rabarber boven de kom uitlekken.
  3. Verwarmen de oven voor op 200°C.
  4. Maal de amandelen in de keukenmachine fijn.
  5. Schep in een grote kom de bloem, poedersuiker en fijngemalen amandelen door elkaar.
  6. Klop de eiwitten in een andere kom luchtig.
  7. Meng de eiwitten door de droge ingrediënten en meng de boter erdoor.
  8. Schenk het beslag in de taartvorm en leg de rabarber erop.
  9. Bak in ongeveer 20 minuten goudbruin en gaar en bestrooi met extra poedersuiker.

ingrediënten

250 g rabarber, in gelijke stukken gesneden
merg van 1/2 vanillestokje
150 g blanke amandelen
5 eiwitten
200 g boerenroomboter, gesmolten

Zelf in huis halen:
75 g kristalsuiker
75 g bloem, gezeefd
150 g poedersuiker

Let op: Het is mogelijk dat seizoensproducten uit dit recept niet beschikbaar zijn.

Voedingswaarde

Voedingsstof Voedingswaarde

Tags

20 minutenlenteMoeilijkheidsgraad 2nagerecht