Ingrediënten in dit recept

  1. Mix de ansjovis met de olijfolie met de staafmixer.
  2. Meng de mosterd, het citroensap en de maple siroop en schenk dit over de boerenkool.
  3. Kneed de boerenkool vervolgens goed met je handen en laat even staan.
  4. Verhit een koekenpan zonder olie en rooster de hazelnoten en pompoenpitten hierin.
  5. Meng vervolgens de boerenkool met de rode lof, scheur de mozzarella erover en besprenkel met de ansjovisolie.
  6. Bestrooi met de geroosterde hazelnoten en pompoenpitten en serveer.

ingrediënten

Handje hazelnoten, grof gehakt
1 bol buffelmozzarella
Handje pompoenpitten, grof gehakt

Zelf in huis halen:
4 ansjovisfilets
Paar blaadjes rode Lof
Handje boerenkool
50 ml goede olijfolie
2 eetl. dijon mosterd
1 eetl. citroensap
1 eetl. maple siroop

Let op: Het is mogelijk dat seizoensproducten uit dit recept niet beschikbaar zijn.

Voedingswaarde

Voedingsstof Voedingswaarde

Tags

10 minutenbijgerechtlenteMoeilijkheidsgraad 1