Ingrediënten in dit recept

  1. Doe de witte en pure chocolade mousse in een aparte kom.
  2. Voeg aan beide kommen 250ml melk toe, klop minimaal 5 minuten op hoge snelheid en laat minimaal 2 uur opstijven in de koelkast.
  3. Schep de pure mousse over in kleine dessert glaasjes of kommetjes.
  4. Leg er wat rood fruit overheen, en schep vervolgens de witte chocolade mousse erover.
  5. Verdeel de rest van het fruit over de glaasjes en leg er eventueel wat muntblaadjes op.

ingrediënten

Voor 8 - 10 personen

1 zakje Van Soest witte chocolademousse
1 zakje Van Soest pure chocolademousse
500 ml volle boerenmelk
Zomerfruit naar keuze (aardbeien, frambozen, rode/witte bessen, bramen)

Let op: Het is mogelijk dat seizoensproducten uit dit recept niet beschikbaar zijn.

Voedingswaarde

Voedingsstof Voedingswaarde

Tags

20 minutenMoeilijkheidsgraad 1nagerechtzomer