Kook de kwarteleitjes in circa 3 minuten halfzacht. Maal de kruiden fijn in een keukenmachine en vermeng ze met het zeezout. Was de radijsjes en laat ze uitlekken. Leg de kwarteleitjes en radijsjes op een snijplank en  serveer met de kruidenzout, knapperig brood en olijfolie om te dippen.

ingrediënten

Deze kwarteleitjes en radijsjes met kruidenzout zijn een eenvoudig en verassend voor- of bijgerecht! Varieer erop los met verschillende soorten verse, gedroogde kruiden of geraspte citroenschil.

Ingrediënten:
10 kwarteleitjes
Bosje radijs
50 g grof zeezout
50 g verse kruiden (bijvoorbeeld bieslook, basilicum, peterselie en kervel)
1 knapperig brood, in plakken
Olijfolie van goede kwaliteit

Let op: Het is mogelijk dat seizoensproducten uit dit recept niet beschikbaar zijn.

Voedingswaarde

Voedingsstof Voedingswaarde

Tags

5 minutenlenteMoeilijkheidsgraad 1voorgerecht