Ingrediënten in dit recept

  1. Mix in een blender de sjalot, rode peper, knoflook, gember en koriander steeltjes met het citroensap en sinaasappelsap tot een zogenaamde ‘tijgermelk’.
  2. Breng op smaak met zout en peper, schenk over de kabeljauw, roer goed door en laat 10 minuten marineren.
  3. Meng ondertussen in een blender de avocado met de mayonaise en breng op smaak met de zout en peper.
  4. Serveer de ceviche met wat veldsla en de avocado mayonaise.

ingrediënten

1 sjalot, in stukken
1/2 rode peper, in stukken
1 teentje knoflook, in stukken
1 cm verse gember, in stukken
Handje verse koriander
400 g verse kabeljauw (of een andere stevige witvis), in blokjes
1 avocado, gehalveerd
2 eetl. Lindenhoff mayonaise
Handje veldsla

Zelf in huis halen:
80 ml citroensap
125 ml sinaasappelsap

Let op: Het is mogelijk dat seizoensproducten uit dit recept niet beschikbaar zijn.

Voedingswaarde

Voedingsstof Voedingswaarde

Tags

15 minutenhoofdgerechtlenteMoeilijkheidsgraad 1