Ingrediënten in dit recept

  1. Verwarm een steelpan met melk, doe de havermout erbij en kook 1 minuut.
  2. Haal de pan van het vuur en laat 4 minuten met de deksel op de pan staan.
  3. Verdeel de havermoutpap over de kommetjes.
  4. Schep wat pindakaas en kwark op de havermout.
  5. Leg de frambozen en bosbessen erop en bestrooi met pompoenpitten.
  6. Besprenkel met wat honing en serveer.

ingrediënten

800 ml volle boerenmelk
200 g havermout
4 eetl. Nuthouse pindakaas
4 eetl. kwark (fromage frais)
125 g frambozen (of ander fruit naar keuze)
125 g bosbessen (of ander fruit naar keuze)
4 eetl. Acacia honing
4 theel. pompoenpitten, geroosterd

Let op: Het is mogelijk dat seizoensproducten uit dit recept niet beschikbaar zijn.

Voedingswaarde

Voedingsstof Voedingswaarde

Tags

10 minutenbijgerechtlenteMoeilijkheidsgraad 1