Halloumi-groenten spiezen met pesto - Lindenhoff

Ingrediënten in dit recept

  1. Prik de halloumi, courgette, aubergine en cherrytomaten om en om aan een saté prikker en besprenkel met olijfolie.
  2. Meng in een keukenmachine de basilicum, pijnboompitten, knoflook en olijfolie en breng op smaak met zout en peper.
  3. Verhit een grillpan of steek de barbecue aan en grill de spiezen totdat de kaas zacht is en er mooie grillstrepen ontstaan.
  4. Serveer de spiezen met de pesto.

ingrediënten

2 pakjes Vreugdehoeve halloumi, in blokjes
1 gele courgette, in blokjes
1-2 aubergine lunghe, in blokjes
250 g Siciliaanse cherrytomaten
1 bosje verse basilicum
2 eetl. pijnboompitten
100 ml olijfolie
1 teentje knoflook

Zelf in huis halen:
4 saté prikkers, geweekt in water

Tags

10 minutenbijgerechtMoeilijkheidsgraad 1zomer