1. Meng de olijfolie, Balsamico azijn, honing en knoflook tot een marinade.
  2. Giet de marinade over de radicchio en laat een uur staan in de koelkast.
  3. Verhit een grillpan of de barbecue en grill de radicchio rondom gaar en goudbruin.
  4. Leg de gegrilde radicchio op een grote schaal, scheur de mozzarella erover en verdeel de ansjovisfilets erover.
  5. Besprenkel evt. met extra olijfolie en Balsamico azijn en serveer met knapperig stokbrood.

ingrediënten

3 eetl. Balsamico azijn
2 eetl. honing
1 teentje knoflook, geperst
1-2 radicchio’s, in 4 stukken gesneden
1 bol buffel mozzarella
1 stokbrood van Menno

Zelf in huis halen:
50 ml olijfolie
6 ansjovisfilets

Let op: Het is mogelijk dat seizoensproducten uit dit recept niet beschikbaar zijn.

Voedingswaarde

Voedingsstof Voedingswaarde

Tags

10 minutenbijgerechtlenteMoeilijkheidsgraad 1