Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Exclusief voor Kerst op 21,22, 23 december

Gegrilde Radicchio Tardiva met mozzarella en gehakte walnoten

Seizoen

summer

Gang

appetizer

Bereidingstijd

15 minuten

Moeilijkheidsgraad

         

ingrediënten

Voorgerecht voor 4 personen:

2 Radicchio Tardivo
1 bolletje mozzarella
handje walnoten, fijngehakt

VOORRAADKAST 
grove zeezout en versgemalen peper
olijfolie
Balsamico azijn

Let op: het is mogelijk dat seizoensproducten uit dit recept niet beschikbaar zijn

Printen

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C
  2. Snijd de onderkant van de radicchio tardiva in vieren en trek de radicchio voorzichtig uit elkaar. Leg de raddicchio in een ovenschaal en besprenkel met olijfolie, zout en peper. Zet de radicchio circa 8 minuten in de oven
  3. Haal de radicchio uit de oven, scheur de mozzarella en verdeel over de groenten en zet nog ongeveer 5 minuten in de oven
  4. Haal de uit de oven, schep voorzichtig op 4 borden en bestrooi met walnoten. Besprenkel met extra olijfolie, een scheutje Balsamico azijn, zout en peper.

 

Aan tafel! Dit is onze serveersuggestie:


Gegrilde Radicchio Tardiva met mozzarella en gehakte walnoten

Ontdek meer recepten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Laat ons weten wat u vindt

LINDENHOFF HORECA​

Welkom, leuk dat je er bent!

LINDENHOFF HORECA

Iedereen laten genieten van duurzame producten met authentieke smaak. Dat is als horecaleverancier al meer dan 30 jaar onze missie. 

LINDENHOFF MARCHÉ

Kom elke week van donderdag t/m zaterdag naar de Marché in Baambrugge en ontdek de beste seizoensproducten