Gasconne hamburger met rode uiencompote en Baambrugs big buikspek - Lindenhoff

Verhit olie in een koekenpan en bak de uien met de tijm op laag vuur. Voeg de azijn en suiker toe en roer door. Laat circa 30 minuten op laag vuur staan tot de uien kleverig en goudbruin zijn. Laat de uiencompote afkoelen en verwijder de tijm.
Verhit een grillpan of barbecue en bak de hamburgers in circa 6 minuten op hoog vuur rondom goudbruin. Bak het  ontbijtspek knapperig. Bestrijk de binnenkant van de broodjes met mayonaise en serveer met rucola, een hamburger, ontbijtspek en de uiencompote.

ingrediënten

4 rode uien, in halve ringen
1 takje verse tijm
4 Gasconne hamburgers (150 g)
4 plakken Baambrugs big buikspek gesneden
4 eetl. Lindenhoff mayonaise
50 g rucola
4 eetl. Balsamico azijn
4 hamburger broodjes, gehalveerd en kort geroosterd

 

Zelf in huis halen:
2 eetl. zonnebloemolie
2 eetl. suiker

Let op: Het is mogelijk dat seizoensproducten uit dit recept niet beschikbaar zijn.

Tags

10 minutenherfsthoofdgerechtMoeilijkheidsgraad 1