Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Exclusief voor Kerst op 21,22, 23 december

Cantal Petit AOP

Cantal heeft een droge korst en is massief met een zachte pâte. De smaak is vergelijkbaar met een Cheddar – sterk en boterachtig. En dit wordt sterker en lekkerder naarmate de kaas rijpt.

Emile Duclaux, een leerling van Pasteur, omschreef het maakproces van deze kaas al in haar opstel Principe de laiterie in 1893. Na productie spreekt men bij rijping van 1 tot 2 maanden over een jonge Cantal, bij 3 tot 6 maanden van Cantal entre-deux en wanneer het ouder dan 6 maanden is, kennen we deze kaas als Cantal vieux.

waldo passievrucht yuzu taartje

Waldo passievrucht yuzu witte chocoladetaart

Een overheerlijk fris taartje uit het atelier van WALDO! Deze tropische traktatie met een topping van witte chocolade en pistache is gevuld met passievrucht, yuzu en amandelcake. Lekker bij de koffie of thee of als verrassend dessert!

Strawberry daiquiri cocktail

Geniet thuis in een handomdraai van exclusieve cocktails met WAI! Met de fantastische combinatie van aardbeien, rum en verfrissende limoen & citroen zorgt deze heerlijk zoete Strawberry Daiquiri voor het ultieme zomergevoel. Deze zak is goed voor 10 ready-to-serve cocktails en heeft een handig tapje; ideaal voor een feestje, picknick of barbecue!
Schenk uit over ijs, serveer eventueel met een schijfje limoen en geniet!

Bevat 13% alcohol

Blauwe biologische maïstortilla’s van Tortillería Taiyari

Verse maïstortilla’s van Tortillería Taiyari, de eerste authentieke Mexicaanse tortilla bakkerij van Nederland. Deze tortilla’s worden op ambachtelijke wijze gemaakt van 100% biologische blauwe maïs, die zijn prachtige kleur dankt aan de van nature aanwezige oxidanten. Door de maïs te nixtamaliseren en met vulkanische stenen tot vers deeg te vermalen worden niet alleen de natuurlijke voedingstoffen behouden, maar hebben de tortilla’s ook een buitengewone smaak en heerlijk zachte structuur. De blauwe tortilla’s zijn ook bijzonder geschikt voor het maken van tostadas.

De verse tortilla’s van Taiyari zijn volledig glutenvrij.

Gele maïstortilla’s van Tortillería Taiyari

Verse maïstortilla’s van Tortillería Taiyari, de eerste authentieke Mexicaanse tortilla bakkerij van Nederland. Deze klassieke tortilla’s worden op ambachtelijke wijze gemaakt van 100% biologische maïs. Door de maïs te nixtamaliseren en met vulkanische stenen tot vers deeg te vermalen worden niet alleen de natuurlijke voedingstoffen behouden, maar hebben de tortilla’s ook een buitengewone smaak en heerlijk zachte structuur. Vul ze bijvoorbeeld met Baambrugs Big buikspek en pico de gallo, of met geroosterde kip, bonen en een salsa van avocado!

De verse tortilla’s van Taiyari zijn volledig glutenvrij.

Époisses de Marronniers AOP

Deze zachte kaas met een gewassen korst wordt al eeuwen gemaakt in Frankrijk en heeft zijn oorsprong in de Bourgogne. Door het wassen krijgt de kaas zijn kenmerkend, rode korst. Deze Époisses komt van kaashuis de Marroniers, gelegen in de Châtillonnais. Hier wassen ze de kaas met licht gezouten water en Marc de Bourgogne, een distillaat van Bourgogne wijnen. De kaas is romig en boterig met een karakteristieke smaak van fruit, melk, zoetige boter en zoutig met een kenmerkende geur. Voor het maken van deze kaas wordt koemelk gebruikt van de Brown Swiss, Montbéliarde en Simmentaler rassen.

De Cisterciënzer monniken vestigden zich in het dorpje Époisses en gaven hun kennis van deze kaas door aan boerinnen van Auxois, die zij op hun beurt van moeder op dochter doorgaven. Bij La Fromagerie Gaugry is dit geheim goed bewaard gebleven! Zij zijn de laatsten die de Époisses nog van rauwe koemelk maken.

Saint-Félicien

De Saint-Félicien is heerlijk romig met een verfijnde smaak – een traditionele lepelkaas! Dit fermier koemelkkaasje uit het Rhône-gebied heeft een zachte korst en pâte vanwege de productiemethode. Hierbij wordt een zachte wrongel, of caillé doux, gebruikt. Deze zachte kaas gaat geweldig samen met een Chardonnay of een Moulin vent.

Koffie granola

Bent u een echte koffieliefhebber? Dan is deze granola zeker iets voor u! Deze koffie granola uit Leanne’s bakery is een geweldige start van uw dag. Samen met een goede espresso of verse thee, kunt u de dag niet beter beginnen. Wat voor Leanne op haar zeventiende begon als hobby, is uitgegroeid tot haar passie en full-time baan. Er staat altijd wel een pot vers gebakken granola in haar keuken klaar. Veel van haar vrienden weten dit en weten de pot ook altijd goed te vinden om er zo uit te snoepen, gewoon uit het vuistje. Doordat in april 2020 de hele manier van leven veranderde – was daar dan het moment om ook echt door te zetten en heeft ze haar liefde voor bakken op de markt gelanceerd. Proef zelf de passie en liefde van Leanne terug in deze verrukkelijke koffie granola!