Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Exclusief voor Kerst op 21,22, 23 december

Gasconne runderburger

Gasconne runderburger

Heerlijke hamburger met 80/20 vlees/vetverhouding, de juiste balans voor goede smaak en plezierig mondgevoel. Daarom is dit dé hamburger volgens vele chefs en prijkt deze op de menukaarten als de ‘Lindenhoff Burger’, maar ook u kunt hem thuis gewoon op uw bord hebben. Heerlijk op de barbecue of in de grillpan. Bekijk ook eens onze lamsburgers gekruid met thijm, rozemarijn en knoflook.

Zodra u dit product ontvangt is deze minstens 2 dagen houdbaar, mits u deze gekoeld bewaart. Indien u kiest voor invriezen is dit product minstens 1 maand houdbaar.

Gedroogde blueberries

Diepblauwe bosbessen zijn hartstikke gezond, enorm veelzijdig én natuurlijk erg lekker. Deze gedroogde bessen van More Den Nuts zijn rijk aan antioxidanten en zalig lichtzoet, fris en fruitig. Zo uit het vuistje, maar ook in hartige gerechten en pannenkoeken – van ontbijt tot diner, van havermout tot salades.

Appel cidre azijn

Appelciderazijn

De appelazijn van Huilerie Beaujolaise. Deze zoete azijn met uitgesproken smaak van appel, is heerlijk voor in de dressing voor salades als voor de bereiding van gebak.

1 flesje bevat 250ml.

Dadel azijn

Dadel azijn

De dadelazijn van Huilerie Beaujolaise. De dadelazijn heeft een zoet-zure smaak met de aroma van dadel, om salades mee op smaak te brengen, te gebruiken in bereidingen van hartige gerechten en patisserie.

1 flesje bevat 250ml.

Special | Gepekeld en gerookt Simmentaler staartstuk

Staartstuk is een prachtig stuk vlees. Zeker op de manier bereid voor het hoofdgerecht; gepekeld en gerookt. Het zouten is mooi voor vlees en door het roken krijgt het vlees diepgang. Het is vlees met een bite, een eigen karakter en smaak! Mijn vader was vroeger slager. Dus stonden er altijd grote stukken vlees op tafel. Gezellig aan een lange tafel met familie en vrienden en de kinderen. Deel je gerechten, deel wat op tafel staat. En geniet van de gezelligheid aan tafel

–  Chef Luuk Langendijk

Onze slagers zijn voor u de keuken in gedoken, zodat u net als de chef direct an de slag kan!

Crema di olive

Crema di olive

De creme gemaakt van 97% Toscaanse olijven, Denocciolate, door Il Cavallino. Het product is aangevuld met zout en extra virgine olijfolie. Serveer de pate met toastjes bij de borrel of gebruik in gerechten met vlees of pasta.

1 potje bevat 180 g.

Violette mosterd

Violette mosterd

Deze traditionele mosterd is afkomstig uit het Franse Brive en wordt nu al 4 generaties geproduceerd in de distilleerderij van de familie Denoix. De mooie paarse kleur is afkomstig van de druivenmost. De unieke mostedsoort heeft zoetige en kruidige tonen en kan vele gerechten verijkken. Combineer de mosterd bij charcuterie, in stoofpotten, vlees- en gevogeltegerechten of in dressings.

1 potje bevat 200 gram.