Thull´s verzorgt ook voor de smaakmakers in de keuken. De fris zoete en pittige jam van chilipepers en puntpaprika past ideaal op een kaasplateau en charcuterie. Serveer de jam bij geitenkaas, gedroogde worst, kipgerechten of tosti’s.
1 pot bevat 228 ml.
De zoete zure gele biet is ingelegd in witte wijn azijn, verse laurier en kruidnagel door Thull´s. De pickle is heerlijk als bijgerecht, bij het avondeten, op een broodje, op een borrelplank, of zo uit de pot! De gele biet past perfect in de Oosterse keuken.
De zoetzure rode biet is ingelegd in sherry azijn en venkelzaad door Thull´s. De pickle is heerlijk als bijgerecht, bij het avondeten, op een broodje, op een borrelplank, of zo uit de pot. De rode biet is perfect in salades met geitenkaas en walnoten of bij vis- en vleesgerechten.
De fris zure chioggia biet is ingelegd in cider azijn door Thull´s. De pickle is heerlijk als bijgerecht, bij het avondeten, op een broodje, op een borrelplank, of zo uit de pot. De chioggia biet is perfect in salades of Oosterse gerechten.
1 pot bevat 228ml.
Exclusief verkrijgbaar in de webwinkel.
De rollade, vakkundig gesneden uit de schouder van het hert, is opgerold en geknoopt. Het zachte donkerrode vlees kunt u heerlijk in de oven braden. Serveer het met winterse groenten of fruit.
In het atelier, boven de slagerij in de houthavens, organiseert Brandt&Levie diverse workshops, zodat je zelf kunt leren hoe leuk het is om worst te maken. Na een kort ontvangst geven ze een rondleiding door de productieruimte. In kleine groepen zal er vervolgens in het Worstatelier aan de slag worden gegaan om de fijne kneepjes van het worstmaken te leren en het maken van je eigen receptuur worst. Het vlees van goed gehouden Nederlands varkens wordt gemalen op een grove maling en de kruiden verzamel je zelf bij elkaar. Iedereen krijgt natuurlijk de zelfgedraaide worsten mee naar huis.
De workshops worden gegeven op donderdagavond of zaterdagmiddag. Kijk voor alle tijden en data op www.brandtenlevie.nl of mail naar atelier@brandtenlevie.nl.
Ook zeer leuk om de culinaire workshop cadeau te geven!
Deze Nederlandse mosterd van Antonia’s mosterd is een heerlijke combinatie tussen het pittige van de mosterdzaden en friszure van de groenten in azijn.
1 potje bevat 200 gram.
Het Ibérico varken (zwarte poot varken) loopt vrij rond in heuvelachtige bosgebieden met een mediteraans klimaat waar onder andere eikenbomen (Quercus) staan, die eikels produceren, waar het Ibérico varken gek op is. In de Montanera periode (oktober tot de maanden januari, februari en maart) eet het Iberico varken wel 6 tot 10 kilo eikels per dag, samen met gras en ander natuurlijk voer wat ze in de graslanden kunnen vinden. De eikels zorgen zorgen voor de karakteristieke, nootachtige smaak van het vlees. In de zomer (als er geen eikels zijn) eten de varkens een meelmengsel (tarwe, maïs, gerst). Het mediteraanse klimaat, de vrijheid van de varkens en het voedsel wat ze eten zorgen voor een hoogwaardige kwaliteit varkensvlees. Het vlees van het Ibérico varken heeft een hoog percentage onverzadigde vetzuren.
De pluma is een ‘pluimvormig’ smaakvol stuk vlees dat zich boven de spiering en de lage rib bevindt. De pluma bevat bijna geen pezen, is mooi gemarmerd, en is dankzij het evenwicht tussen vlees en vet erg sappig en mals.
Lekker met aardappeltjes, gepofte wortel en dragonmayonaise!
Deze luxe kerstcake vindt zijn oorsprong in Milaan. De cake heeft een luchtige structuur en is heerlijk gevuld met sinaasappel en rozijnen.