Dagverse eieren, boerenroomboter, vleeswaren, knapperig brood van Menno, muesli van the Nuthouse en vers fruit; bij Lindenhoff vindt u de lekkerste ingrediënten voor een uitgebreid ontbijt of brunch met vrienden en familie! En om het u makkelijk te maken hebben we alvast een heerlijke brunchbundel voor u samengesteld . Deze feestelijke bundel is zowel in onze webwinkel als bij de Marché verkrijgbaar. De paasbrunch bundel is voor 4-6 personen.
De Paasbrunch bundel bevat:
125 g Baambrugs big beenham
500 g belegen boerenkaas
125 g Baambrugs big grillworst
1 liter boerenyoghurt
1 landbrood van Menno
1 doosje blauwe bessen
1 zakje muesli van the Nuthouse
1liter boerenmelk
250 g Siciliaanse cherrytomaatjes
1 rol boerenroomboter
1 potje Lindenhoff vijgenjam
6 dagverse Freiland eieren
1 kg perssinaasappels
Deze verse kaas wordt hele jaar door geproduceerd. Het is een bijproduct van mozzarella. De wei die vrijkomt bij de productie van de mozzarella die gemaakt wordt van biologische koemelk, wordt aangezuurd. Doordat de wei verwarmd wordt ontstaat de Ricotta.
Geroosterde pistachenoten voor bij de borrel, maar ook te gebruiken in gerechten en om mee te bakken.
1 zakje bevat 200 gram.
De gele jumbo rozijnen hebben een heerlijke sappige en zoete smaak. Daarnaast is het product veelzijdig inzetbaar in de keuken.
1 zakje bevat 200 gram.
Deze spianata picante wordt volgens traditioneel recept ambachtelijk bereid in Calabrië. De luchtgerijpte salami bestaat uit mager varkensvlees en chilipepers. Heerlijk vleeswaren voor op uw boterham of geserveerd op de borrelplank.
Zodra u dit product ontvangt is deze minstens 4 dagen houdbaar, mits u deze gekoeld bewaart.
Heerlijk gesneden vleeswaar uit de voorpoot van het Iberico varken. Licht gezout met zeezout.
Zodra u dit product ontvangt is deze minstens 4 dagen houdbaar, mits u deze gekoeld bewaart.
Het zout van de slagerij is ideaal in marinades voor vlees en bij het maken van worsten en pate’s. Door de toevoeging van het kleurzout blijft de kleur van het vlees mooi intact.
De augurken zijn ingelegd in cider azijn, salie en mosterzaad door Thull´s. De pickle is heerlijk als bijgerecht, bij het avondeten, op een broodje, op een borrelplank, of zo uit de pot. De augurken is perfect bij gedroogde worst, pekelvlees, ossenworst en hamburgers.
De bloemkool is ingelegd in cider azijn, rode biet en rode peper door Thull´s. De pickle is heerlijk als bijgerecht, bij het avondeten, op een broodje, op een borrelplank, of zo uit de pot! De bloemkool past perfect bij hummus of gebakken rijst.
1 pot bevat 228ml.
De zoetzure venkel is ingelegd in witte wijn azijn, korianderzaad door Thull´s. De pickle is heerlijk als bijgerecht, bij het avondeten, op een broodje, op een borrelplank, of zo uit de pot! De venkel past perfect bij gerookte makreel, verse varkensworstjes, vis of met een salade van tomaat, feta en rucola.