De huisselectie van Olives & More bestaat uit vier verschillende groene en donkeren olijven in pit. De marinade bestaat uit een citroen extra vergine olijfolie uit de Molise in Italië, op smaak gebracht met verse tijm.
Deze olijvenmix past heerlijk bij de borrel met een mooi glas witte wijn.
De asperge, officieel “Asparagus officinalis” geheten, behoort tot de familie van de lelieachtigen en is in vele opzichten bijzonder, alleen al vanwege de groeiwijze vorm en kleur. De AAA asperges behoren tot de dikste soort met een milde, ietwat zoete smaak en een zachte textuur. De populaire groente dankt zijn witte kleur aan de ondergrondse teelt en wordt meestal gekookt, of als soep klaargemaakt. Dit witte goud wordt met de handgestoken. De eerste asperge (volle grond) worden vanaf april geoogst. Onze Nederlandse asperges zijn betrekkelijk kort verkrijgbaar, van april tot 21 juni.
Witte asperges moeten geschild worden. Dit kan het beste met een schilmesje of een speciale dunschiller. Schil de asperges van de kop naar de onderkant, dakpansgewijs. Het beste kun je de asperges schoon en koel bewaren. Gewikkeld in een vochtige doek zijn asperges best goed bewaarbaar tot zo’n 2 a 3 dagen.
Deze mooie stevige burger van boerderijkippenvlees, heeft een heerlijke sappige bite. Bak de burger in de koekenpan of op de barbecue serveer het met knapperige sla en brioche.
Een heerlijke burger voor op de barbecue van tamme eend. Heerlijk op een knapperig brioche broodje met frisse mesclun sla.
De damherten zijn afkomstig van het Amsterdamse Waterleidingduinen. Het vlees van de damherten hebben een subtiele wildsmaak. Een heerlijk variant voor de hamburger.
Een heerlijke Paasspecial voor op de brunchtafel! De pate is huisgemaakt door onze slager Rob met vlees van het Baambrugs big en de kwarteleitjes van onze Poelier Pieter van Meel. De pate barst van de smaak door het gebruik van spek en de omwikkeling van het bardeerspek. Absoluut een ster tijdens het ontbijt of lunch!
Exclusief verkrijgbaar bij Lindenhoff: het zuurdesem brood van restaurant As! Dit heerlijke zuurdesem brood staat bij menig toprestaurant op de kaart, en wij begrijpen waarom. Het brood bevat een unieke samenstelling van desem, tarwe, rogge en gries, wordt in een echte steenoven afgebakken en smaakt geweldig met gezouten boerenroomboter of goede olijfolie.
Ambachtelijke bouillon met een rijke smaak. De bouillon is getrokken van het vlees en botten van de scharrelkippen die eerst goudbruin worden geroosterd in de oven voordat ze verwerkt worden in de bouillon. Hierdoor heeft de bouillon een heerlijke diepe smaak. De bouillon is klaar voor gebruik, heerlijk om zo te drinken maar natuurlijk ook geschikt als basis voor soepen en sauzen.
1 pot bevat 500 gram.
Heb je altijd al eens zelf een lam willen uitbenen? Dan is deze workshop tijdens ons Proef de Lente event op zaterdag 17 maart iets voor jou! Tijdens de workshop zullen onze slagers je alles vertellen over het lam; verschillen in soorten lamsvlees, het rijpingsproces van het vlees, de anatomie van het lam en hoe je een lam uitbeent van kop tot staart. Vervolgens gaan we naar de slagerij voor een uitgebreide demonstratie. Daarna mag je zelf aan de slag en je krijgt een stukje uitgebeend lamsvlees mee naar huis!
De rundermuis wordt gesneden van de bil en is perfect geschikt om rosbief te maken. Het vlees heeft een fijne, vrij stevige structuur, maar wordt heerlijk sappig wanneer het langzaam gebraden wordt. Heerlijk met geroosterde aardappels, of flinterdun gesneden met mierikswortel en mayonaise op brood.