Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Exclusief voor Kerst op 21,22, 23 december

Olijfolie original basisolie olives&More

Olijfolie original

Producent Gerard Veá
Land Spanje
Streek Catalonië
Olijfsoort Empeltre, Picual, Arbquina
Smaak fruitig, rijp
Bitter zacht
Peper mild

Deze spaanse olijfolie is een milde extra vierge extra vierge, perfect als basisolie voor in de keuken. De olie is namelijk te gebruiken bij zowel koude als warme bereidingen.

vinaigre de vin rouge

Rode wijnazijn

De rode wijnazijn is vervaardigd uit een blend van 3 druivensoorten uit Piedmont. Vervolgens wordt de azijn 3 jaar gerijpt in eikenhouten vaten. De azijn heeft een frisse, fruitige smaak, en heerlijk door salades of over rauwe groenten.

 

Gasconne runderborst

Gasconne runderborst

Het Gasconne borsstuk, ook wel brisket genoemd, is grof van draad en gemarmerd met vet. Het borststuk bestaat uit de puntborst en het klapstuk. Wanneer het vlees met de juiste temperatuur en tijd wordt bereidt kunt u een heerlijk gerecht op tafel zetten met dit vlees. Het is een meesterstuk voor de echte barbecuers.

Langzaam garen op de barbecue, gebruiken voor een bouillon of een klassiek recept als corned beef!

Tip: Snijdt het vlees na de bereiding tegen de draad in om in mooie plakken te serveren.

Lindenhoff Farmhouse Ale doos van 12stuks

Lindenhoff Farmhouse Ale

Bij Lindenhoff zijn we groot fan van vlees van authentieke rassen, rauwmelkse kazen en groenten uit het seizoen maar ook van bier. Helemaal met authentieke smaak en gebrouwen door de Prael. In september is tijdens de voorbereidingen voor het Lindenhoff Fine Food Farm de Farmhouse Ale ontstaan. De stoere frisse Farmhouse Ale is gebrouwen met de enige echte Sorrento citroenen die groeien in de zeelucht van Campanië. De Prael brouwt al 13 jaar op ambachtelijke wijze een fijn assortiment aan bieren.

De cadeauverpakking is het ideale culinaire cadeau voor vrienden, familie en collega’s. 1 doos bevat 12 flesjes. U betaald voor 10 flesjes en krijgt 2 flesjes van ons cadeau!

Brioche hamburgerbroodje (4) (ontdooid)

Brioche hamburgerbroodjes

Dit zijn de beste brioche broodje die u gaat proeven! Deze heerlijke zachte Brioche broodjes zijn afkomstig van de gepassioneerde bakker Tom van Otterloo uit Arnhem. Het briochedeeg wordt gemaakt van eerlijke en lokale ingrediënten met heerlijke roomboter en met de hand gekneed. De briochebollen zijn luchtig, vol van smaak en zijn 2 keer bestreken met ei voor een glanzend uiterlijk. Met deze brioche broodjes en de Gasconne burger, maakt u thuis het perfecte kerstontbijt; een gepocheerd ei met Bawykov zalm en hollandaise saus. Dat is lekker worden! Natuurlijk kunt u deze brioche ook serveren tijdens Kerst. Wat dacht u van een feestelijke broodje hamburger; met de Lindenhoff ereburger met knapperige pancetta, pecorino al tartufo en ingemaakte rode biet!

Bakker Tom wilde al van jongs af aan bakker worden Hij is opgegroeid in Limburg, werkte in de schoolvakanties in de bakkerij van zijn oom in Zeeland,  studeerde aan de vakschool in Wageningen en heeft bij verschillende bakkers ervaring opgedaan. En in 1994 maakte hij zijn allergrootste droom waar: zijn eigen bakkerij! Bakker Tom heeft een duidelijke visie op het bereiden van brood: het moet een volle smaak hebben en bestaan uit pure ingrediënten. Daarnaast is het genieten heel belangrijk. Mensen moeten weten hoe ambachtelijk gebakken brood smaakt. Het deeg krijgt dan ook de tijd om te rijzen waardoor het brood een volle smaak krijgt.

Baambrugs big worst venkelzaad (ontdooid)

Baambrugs big worst venkelzaad

De worst – misschien wel de nederigste der vleesproducten – is tegenwoordig ongekend populair, zowel onder thuiskoks als restaurateurs. En terecht, want een goed gemaakte worst is naast een bescheiden ook een bijzonder mooi product, dat men in staat stelt zoveel mogelijk van elk dier te verwaarden. Zo maken wij van de mooiste afsnijdsels van het Baambrugs big, kwaliteitsvlees dat overblijft na het portioneren van de andere snits, deze heerlijke varkensworst.
Deze verse worst is op smaak gebracht met venkelzaad en peterselie. Hierdoor heeft het een heerlijke frisse smaak en ideaal voor zomeravonden op de barbecue.

Bereidingstip: laat de worstjes wellen in heet water voordat u ze bakt. Dit om te voorkomt dat het velletje kapot gaat tijdens het bakken.

1 worst weeg 140gram.

Artisjokharten

Artisjokharten

De kleine Siciliaanse artisjokharten zijn langzaam gegaard waardoor de mooie firme structuur is behouden. Serveer de harten in salades of warme gerechten met vis.

Griekse olijven geroosterde knoflook-peterselie

Griekse olijven geroosterde knoflook-peterselie

De Griekse groene Chalkidiki olijven in een door Olives & More huisgemaakte marinade van geroosterde knoflook in extra vergine olijfolie en verse peterselie.

De olijven mogen niet missen op een heerlijk borrelplateau.

Riviera olijven

Riviera olijven

Deze kleine, medium rijpe olijven uit Puglia zijn gemarineerd in extra vergine olijfolie. De olijf heeft een medium structuur en een frisse volle smaak. De olijven zijn perfect in salades, op de pizza of bij pasta gerechten.