Vanaf dag één is het doel van Brandt & Levie om zoveel mogelijk mensen te inspireren om beter vlees te eten. Dat doen ze door de lekkerste worst te maken van het beste varken. Dit zijn zowel Brandt & Levie varkens die opgroeien bij bevriende boeren.
De droge worst van het Pink Label is heeft een mooi balans tussen de kruidige rozemarijn en fris bloemige smaak van de rozenblaadjes.
Onder het Pink label vallen de originele Brandt & Levie smaken zoals venkelzaad, chili-oregano of rozemarijn-rozenblaadjes. Deze worsten maken ze bewust van biologisch vlees. Biologisch is een sterk keurmerk en sluit daarom ook goed aan bij hun missie. Als een van de exclusievere verkooppunten van Brandt & Levie vind je beide labels bij ons in het assortiment.
Vanaf dag één is het doel van Brandt & Levie om zoveel mogelijk mensen te inspireren om beter vlees te eten. Dat doen ze door de lekkerste worst te maken van het beste varken. Dit zijn zowel Brandt & Levie varkens die opgroeien bij bevriende boeren.
De cubebe of staartpeper uit Indonesië heeft een frisse peper smaak en geeft diepte samen met de zwarte peper in deze Pink Label Brandt & Levie worst.
Onder het Pink label vallen de originele Brandt & Levie smaken zoals venkelzaad, chili-oregano of rozemarijn-rozenblaadjes. Deze worsten maken ze bewust van biologisch vlees. Biologisch is een sterk keurmerk en sluit daarom ook goed aan bij hun missie. Als een van de exclusievere verkooppunten van Brandt & Levie vind je beide labels bij ons in het assortiment.
Vanaf dag één is het doel van Brandt & Levie om zoveel mogelijk mensen te inspireren om beter vlees te eten. Dat doen ze door de lekkerste worst te maken van het beste varken. Dit zijn zowel Brandt & Levie varkens die opgroeien bij bevriende boeren. Wie zijn billen brandt moet op de blaren zitten. Wij branden liever onze tong dan onze billen. Door de peperoncini pepertjes is dit de heetste van alle Brandt&levie smaken. Maar wel in balans zodat je de pimenton en oregano proeft in deze Pink Label droge worst.
Onder het Pink label vallen de originele Brandt & Levie smaken zoals venkelzaad, chili-oregano of rozemarijn-rozenblaadjes. Deze worsten maken ze bewust van biologisch vlees. Biologisch is een sterk keurmerk en sluit daarom ook goed aan bij hun missie.
Als een van de exclusievere verkooppunten van Brandt & Levie vind je beide labels bij ons in het assortiment.
Vanaf dag één is het doel van Brandt & Levie om zoveel mogelijk mensen te inspireren om beter vlees te eten. Dat doen ze door de lekkerste worst te maken van het beste varken. Dit zijn zowel Brandt & Levie varkens die opgroeien bij bevriende boeren.
De droge worst lavendel van het Pink Label geeft een fris bloemig aroma aan het varkensvlees.
Onder het Pink label vallen de originele Brandt & Levie smaken zoals venkelzaad, chili-oregano of rozemarijn-rozenblaadjes. Deze worsten maken ze bewust van biologisch vlees. Biologisch is een sterk keurmerk en sluit daarom ook goed aan bij hun missie. Als een van de exclusievere verkooppunten van Brandt & Levie vind je beide labels bij ons in het assortiment.
Vanaf dag één is het doel van Brandt & Levie om zoveel mogelijk mensen te inspireren om beter vlees te eten. Dat doen ze door de lekkerste worst te maken van het beste varken. Dit zijn zowel Brandt & Levie varkens die opgroeien bij bevriende boeren.
De venkelzaad geeft een heerlijke frisse smaak aan de droge worst van het Pink Label, de perfect aanvulling van een borrelplateau.
Onder het Pink label vallen de originele Brandt & Levie smaken zoals venkelzaad, chili-oregano of rozemarijn-rozenblaadjes. Deze worsten maken ze bewust van biologisch vlees. Biologisch is een sterk keurmerk en sluit daarom ook goed aan bij hun missie. Als een van de exclusievere verkooppunten van Brandt & Levie vind je beide labels bij ons in het assortiment.
Vanaf dag één is het doel van Brandt & Levie om zoveel mogelijk mensen te inspireren om beter vlees te eten. Dat doen ze door de lekkerste worst te maken van het beste varken. Dit zijn zowel Brandt & Levie varkens die opgroeien bij bevriende boeren.
Een klassieke droge worst van het Pink Label. De knoflook wordt eerst in wijn gelegd met als resultaat een subtiele knoflooksmaak.
Onder het Pink label vallen de originele Brandt & Levie smaken zoals venkelzaad, chili-oregano of rozemarijn-rozenblaadjes. Deze worsten maken ze bewust van biologisch vlees. Biologisch is een sterk keurmerk en sluit daarom ook goed aan bij hun missie. Als een van de exclusievere verkooppunten van Brandt & Levie vind je beide labels bij ons in het assortiment.
Wilde gans is echt puur natuur scharrelvlees. Gans heeft niet zo’n hele sterke wildsmaak en is dus goed toegankelijk. Van dit gehakt kunt u mooie worstjes of ganzenburgers maken. Voeg tijdens het bakken een blaadje laurier toe voor een fijn smaakaccent.
Konijn is van nature mals, mager en eiwitrijk, wat het heel gezond en licht verteerbaar maakt. Het vlees van het tamme konijn is wat sappiger dan dat van het wilde konijn, en heeft een zachtere smaak. Dit pouletvlees is geschikt om langzaam te garen, en smaakt heerlijk in een winterse stoofschotel of soep.
Wijnkoperij De Gouden Ton heeft de mooiste wijnen geslecteerd, passend bij het kerstmenu van chef Maik Kuijpers.
Voorgerecht: Het voorgerecht met veel verschillende smaken heeft een wijn nodig die dit aan kan, zoals de houtgelagerde Sphynx van het Zuid-Afrikaanse wijnhuis Steenberg. De wijn heeft aroma’s van vanille en steenfruit, wat perfect past bij de room, langoustines en dungesneden tong.
Hoofdgerecht: De zacht gegaarde varkenswang met aardpeer gaat heerlijk samen met de robijnrode Collebello. De zuren uit deze Toscaanse wijn van wijnhuis Badia a Coltibuono zijn een mooie tegenhanger voor de Iberico varkenswang. Daarnaast kunnen de smaakvolle ingrediënten aardpeer, knolselderij en truffel wel wat pit gebruiken. En pit heeft deze wijn zeker.
Nagerecht: Vignobles Lacoste smaakt heerlijk bij dit dessert. Deze zoete wijn is gemaakt van overrijpe druiven die zijn aangetast met de edele rot botrytis. Hierdoor krijgt de wijn aroma’s van honing, kweepeer en gekonfijt fruit en is een feestje om te drinken bij het gebakken suikerbrood.
Luxe kerstbonbons in een mooie verpakking van chocolatier Van Soest. Deze ambachtelijk vervaardigde bonbons zijn gemaakt met melk, witte en pure chocolade, en verse ingrediënten waaronder noten en gekonfijt fruit. Een overheerlijke traktatie voor bij de koffie, maar ook een perfect geschenk voor onder de boom!
Let op | Sommige bonbons bevatten alcohol