Lindenhoff Marché

Op ongeveer 20 minuten rijden vanaf Amsterdam in het pittoreske Baambrugge ligt een bijzondere plek verscholen; de Lindenhoff Marché! Hier kunt u van donderdag t/m zaterdag terecht voor de mooiste authentieke producten rechtstreeks van de boerderij.

Kom langs en ontdek de lekkerste producten van het seizoen, laat uw vlees vers afsnijden door onze slagers, proef de selectie boerenkazen van de Kaasmeester, neem een kijkje op de boerderij en geniet van een kop koffie met huisgemaakte taart in onze Tuinkamer.

Bij de Lindenhoff Marché vindt u een ruim assortiment vlees van onze eigen rustieke Gasconne runderen, Gasconne varkens, Baambrugse Biggen en Kamper lammeren in onze slagerij. Daarnaast hebben we een uitgebreide selectie ambachtelijke boerenkazen uit Europa, groente & fruit van de volle grond en bijzondere delicatessen. Laat u inspireren en kom de smaak van de boerderij beleven!

OPENINGSTIJDEN MARCHÉ & TUINKAMER

Donderdag: 12.00 - 17.30
Vrijdag: 09.30 - 17.30
Zaterdag: 09.30 - 16.30
Let op: op donderdag 30 mei Hemelvaartsdag zijn wij gesloten.

ADRES MARCHÉ

Rijksstraatweg 21
1396 JC Baambrugge

TELEFOONNUMMER

+31 (0)294 29 10 71

EMAILADRES

marche@lindenhoff.nl

 

 

Ontdek de Marché

Op ongeveer 20 minuten rijden vanaf Amsterdam in het pittoreske Baambrugge ligt een bijzondere plek verscholen; de Lindenhoff Marché! Hier kunt u van donderdag t/m zaterdag terecht voor de mooiste authentieke producten rechtstreeks van de boerderij.

Kom langs en ontdek de lekkerste producten van het seizoen, laat uw vlees vers afsnijden door onze slagers, proef de selectie boerenkazen van de Kaasmeester, neem een kijkje op de boerderij en geniet van een kop koffie met huisgemaakte taart in onze Tuinkamer.

Bij de Lindenhoff Marché vindt u een ruim assortiment vlees van onze eigen rustieke Gasconne runderen, Gasconne varkens, Baambrugse biggen en Kamper lammeren in onze slagerij. Daarnaast hebben we een uitgebreide selectie ambachtelijke boerenkazen uit Europa, groente & fruit van de volle grond en bijzondere delicatessen. Laat u inspireren en kom de smaak van de boerderij beleven!

 

De slagerij met slager Bert

Bent u op zoek naar een gerijpte côte de boeuf van 1,5 kilo, een ons gehakt, Gasconne hamburgers, een hele lamsbout of huisgemaakte verse worsten? In onze slagerij bieden wij een ruim assortiment vlees aan van onze eigen rustieke Gasconne runderen en varkens, Baambrugse Biggen en Kamper lammeren.

Onze slagers snijden het vlees vers voor u af op het gewenste gewicht. Ook minder courante delen van het dier, zoals het hart, oren en botten zijn bij ons te verkrijgen. In de herfst en winter bieden we ook een uitgebreid wildassortiment en het hele jaar door kunt u bij ons terecht voor de lekkerste boerderijkippen. Onze slager geven graag tips over de bereiding, zodat u thuis kunt genieten van het perfecte stukje vlees!

 

De kaaskamer van Milou

Als u onze kaascel binnenloopt ziet u een breed scala aan boerenkazen; zowel nationaal als internationaal. De kazen zijn zorgvuldig geselecteerd op de beste smaak en zijn afkomstig van kaasboeren die met passie ambachtelijk de kazen produceren met oog voor natuur en traditie.

Voor onze zuivelselectie zoekt onze Kaasmeester Evert in Nederland of elders in Europa zoveel mogelijk naar rauwmelkse producten, die we rechtstreeks van de boer halen en zelf rijpen in onze kaaskamers.

Onze kaasmeester Milou en haar collega's delen met liefde hun kennis en helpt u graag met het samenstellen van het perfecte kaasplateau voor elke gelegenheid uit een ruime selectie van de mooiste kazen geproduceerd

Naast kazen hebben wij een mooi aanbod in zuivelproducten; verse yoghurt, boerenboter en rauwe melk.

 

Seizoensgroenten & fruit

Wanneer u onze Marché binnenloopt valt uw blik direct op de zorgvuldig geselecteerde seizoensgroenten en fruit en verse kruiden van oorspronkelijke rassen.

Onze groenten worden, wanneer mogelijk, in de volle grond verbouwd door kleinschalige boeren en tuinders uit Europa die zich inzetten voor biodiversiteit en de natuur zoveel mogelijk haar gang laten gaan. Dit houdt in dat ze zich door het seizoen laten sturen, en hun gewassen pas oogsten als deze aangeven dat de tijd daar rijp voor is – op deze manier krijgen de producten de kans zich optimaal te ontwikkelen en smaken ze op hun best.

Laat u inspireren en adviseren door het mooie aanbod van oorspronkelijke rassen in onze Marché.

 

Onze tuinkamer met Raymond!

Kom langs in de tuinkamer van onze Marché. Hier kunt u terecht bij Raymond voor de lekkerste huisgemaakte taartjes, rijkelijk belegde broodjes en versgemalen koffie van Stooker. We hebben ook een fijne speelweide voor de kids waar je heerlijk aan picknicktafels kunt genieten van de zon. Ook kan er natuurlijk altijd even gekeken worden op de boerderij hoe het met de biggen en koeien gaat!

Onze prachtige Tuinkamer is een unieke plek in Baambrugge! Lunchen of dineren op de boerderij met uitzicht op de weilanden waar onze koeien grazen; het is mogelijk! Onze tuinkamer is uitgerust met een professionele keuken, we hebben een Big Green Egg ter beschikking en de kunnen de mooiste producten rechtstreeks van de boerderij leveren.

Heeft in interesse in het huren van onze Tuinkamer voor een lunch, een verjaardag of een borrel? Stuur een mail naar events@lindenhoff.nl en vraag naar de mogelijkheden.

De koffie en vers gebakken appeltaart staan voor u klaar!

- Raymond Koning

 

Zuidermarkt

Wij zijn trouwens ook te vinden op de ZuiderMRKT in Amsterdam op de Jacob Obrechtstraat op zaterdag van 9 tot 17 uur! Weer of geen weer; Mike staat elke zaterdag samen met een van zijn collega’s voor u klaar met een selectie geportioneerd vlees, diverse vleeswaren en wild!

Wilt u een bestelling plaatsen voor de zuidermarkt dan kunt u een mail sturen naar marche@lindenhoff.nl