Uw kerstmenu bestellen bij Lindenhoff

Wilt u tijdens de feestdagen genieten van de mooiste stukken vlees van o.a. Gasconne koeien van eigen boerderij, ambachtelijke rauwmelkse kazen, groenten uit de volle grond en de verrukkelijkste delicatessen? Ontdek hieronder alles wat u moet weten om al uw ingrediënten vers in huis te hebben met de kerst.

Uw kerstboodschappen thuisbezorgd

Laat uw kerstboodschappen eenvoudig thuisbezorgen, dan hoeft u niet te sjouwen! Onze chauffeurs rijden zondag 22 december, maandag 23 december en dinsdag 24 december door heel Nederland (alleen nog niet op de Waddeneilanden en in Zeeuws Vlaanderen) zodat u alle ingrediënten voor uw kerstdiner zo vers mogelijk in huis heeft. Voor slechts 4.95 euro kunt u ervoor kiezen om de mooiste boerenproducten gekoeld bij u thuis te laten bezorgen op het moment dat u het beste uitkomt! U ontvangt onze authentieke producten in een papieren Lindenhoff tas. De tas is makkelijk op te vouwen en kunt u recyclen, of meegeven aan de chauffeur bij een volgende bestelling. Uw boodschappen worden in gekoelde busjes geleverd zodat de producten nog mooi vers zijn bij ontvangst! Door uw bestelling lekker vroeg te plaatsen kunt u uw aandacht richten op andere voorbereidingen, weet u zeker dat u straks alles in huis heeft én bent u verzekerd van het perfecte plekje in onze bezorgplanning. Bekijk hieronder wanneer u uw bestelling uiterlijk kunt plaatsen om deze op tijd in huis te hebben voor de feestdagen!

Boodschappen ophalen in de Marché

Op ongeveer 20 minuten rijden vanaf Amsterdam in het pittoreske Baambrugge ligt een bijzondere plek verscholen; de Lindenhoff Marché! Bij de Marché vindt u een ruim assortiment vlees van onze eigen rustieke Gasconne runderen, Gasconne varkens, Baambrugse Biggen en Kamper lammeren in onze slagerij. Daarnaast hebben we een uitgebreide selectie ambachtelijke boerenkazen uit Europa, groente & fruit van de volle grond en bijzondere delicatessen. Onze boerenproducten, het Marché team en de koffie en verse appeltaart staan voor u klaar in de tuinkamer. Tip: met de kerstdrukte kunnen bepaalde producten onverhoopt uitverkocht zijn. bestel (een deel van) uw boodschappen alvast in de webwinkel, dan bent u ervan verzekerd dat alles wat u nodig heeft voor uw kerstdiner vers voor u klaarligt bij bezoek. Toch iets vergeten, of op zoek naar extra inspiratie? Loop nog even een rondje door de Marché en laat u adviseren door onze slagers, kaasmeester, groenteman en sommelier! De Marché is in de week van Kerst open op zaterdag 21 december, zondag 22 december, maandag 23 december en dinsdag 24 december. Bekijk hieronder de openingstijden!

Bestel uiterlijk:

Bezorgmoment

Tijdvensters

dinsdag 17 december
vóór 23:59
donderdag
19 december
regio Amsterdam
18:00-21:00
rest van Nederland
08:00-13:00
13:00-18:00
17:00-22:00
woensdag 18 december
vóór 11:59
vrijdag
20 december
regio Amsterdam
18:00-22:00
rest van Nederland
08:00-13:00
13:00-18:00
17:00-22:00
donderdag 19 december
vóór 11:59
zaterdag
21 december
regio Amsterdam
09:00-17:00
rest van Nederland
08:00-14:00
vrijdag 20 december
vóór 11:59
zondag
22 december
regio Amsterdam
10:00-18:00
rest van Nederland
10:00-18:00
zaterdag 21 december
vóór 11:59
maandag
23 december
regio Amsterdam
08:00-13:00
13:00-18:00
17:00-22:00
rest van Nederland
08:00-13:00
13:00-18:00
17:00-22:00
zondag 22 december
vóór 12:00
dinsdag
24 december
regio Amsterdam
08:00-15:00
rest van Nederland
08:00-15:00
Online bestelling ophalen?
Bestel uiterlijk:
donderdag 19 december
12:00-17:30
dinsdag 17 december
vóór 23:59
vrijdag 20 december
09:30-17:30
woensdag 18 december
vóór 11:59
zaterdag 21 december
09:30-17:30
donderdag 19 december
vóór 11:59
zondag 22 december
09:30-17:30
vrijdag 20 december
vóór 11:59
maandag 23 december
09:30-17:30
zaterdag 21 december
vóór 11:59
dinsdag 24 december
09:30-15:30
zondag 22 december
vóór 11:59

Vragen over uw kerstbestelling

Hieronder vindt u de meestgestelde vragen over het plaatsen van een kerstbestelling in onze webwinkel. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Mail dan gerust naar thuis@lindenhoff.nl of stuur ons een chatbericht via de oranje knop rechtsonder op het scherm!

Wanneer moet ik mijn kerstbestelling plaatsen?

U kunt uiterlijk tot 11:59 ’s middags 2 dagen voor de gewenste bezorg- of ophaaldatum uw bestelling plaatsen, maar indien mogelijk raden wij u aan om dit eerder te doen! Tijdvensters kunnen vol raken en van onze exclusieve kerstspecials is slechts een kleine hoeveelheid beschikbaar: op is op!

Kan ik de kerstspecials ook voor een eerder moment bestellen?

Helaas, dit is voor sommige kerstspecials niet mogelijk: het 100 dagen dry-aged Simmentaler vlees hangt nog in de rijpingskasten en de kalkoenen fladderen nog in de wei. Bij de specials waarop dit van toepassing is staat op de productpagina aangegeven vanaf welke datum deze bezorgd of opgehaald kunnen worden. Wel kunt u alvast uw bestelling plaatsen zodat u zeker weet dat u straks een buitengewoon kerstdiner op tafel kunt zetten!

Wordt mijn bestelling op maat gemaakt?

Wij werken niet met een voorverpakt assortiment. Uw bestelling wordt speciaal voor u klaargemaakt, zo kort mogelijk voor het gekozen bezorg- of ophaalmoment. Het vlees dat u bij ons bestelt wordt dus vers door onze slagers voor u afgesneden. Zo kunt u bijvoorbeeld twee losse runderribeyes van 180 gram bestellen, maar u kunt er ook voor kiezen om ons een enkele dikke ribeye van 360 gram te laten snijden. Ook onze andere producten worden speciaal voor u geselecteerd en ingepakt. Heeft u speciale wensen betreft het verpakken of portioneren van uw producten, dan kunt u dit doorgeven in het vakje ‘voorkeuren‘ tijdens het afrekenen.

Op welke dagen kan ik mijn kerstboodschappen laten bezorgen?

Wij bezorgen speciaal voor de kerst tot en met 24 december uw boodschappen bij u thuis, zodat u alles vers in huis heeft! Klik hieronder om alle tijdvensters en uiterlijke bestelmomenten te bekijken.

Let op: u kunt uiterlijk tot 11:59 ’s middags 2 dagen van tevoren uw bestelling plaatsen, maar indien mogelijk raden wij u aan om dit eerder te doen! Het is namelijk mogelijk dat populaire tijdvensters vol raken of dat bepaalde kerstspecials voortijdig uitverkocht zijn.

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?


Vers vlees en ongesneden vleeswaren worden na het versnijden direct vacuüm verpakt. Gesneden vleeswaren worden verpakt in een kunststof schaaltje en geseald met luchtdicht folie – zo blijft het vlees mooi vers. Kaas wordt na het versnijden in speciaal kaaspapier gevouwen. Ook onze groenten en fruit zijn nooit voorverpakt. Sterker nog, we proberen hier verpakking zoveel mogelijk te vermijden, omdat dit zowel het milieu als het product ten goede komt. U ontvangt onze authentieke producten in een papieren Lindenhoff tas. De tas is makkelijk op te vouwen en kunt u recyclen of meegeven aan de chauffeur bij een volgende bestelling. Uw bestelling wordt in gekoelde busjes geleverd zodat de producten nog mooi vers zijn bij ontvangst!

In verband met de kerstdrukte werken wij tussen 19 december en 24 december met een aangepaste bezorgplanning. Van donderdag 19 t/m zaterdag 21 december bezorgen we binnen regio Amsterdam met onze eigen Lindenhoff busjes en worden bestellingen in de rest van Nederland bezorgd door onze logistieke partner Leen Menken.
Op zondag 22 december worden alle bestellingen bezorgd door onze eigen chauffeurs. Op maandag 23 en dinsdag 24 december worden alle bestellingen bezorgd door onze transportpartner. Tussen zaterdag 21 december en maandag 24 december bezorgen wij helaas niet in Zeeuw Vlaanderen.

Wat zijn de bezorgkosten?

Voor slechts 4.95 euro bezorgen wij de mooiste boerenproducten door heel Nederland* gekoeld bij u thuis! De dagen voorafgaande aan de kerst kunt u helaas niet kiezen voor een kleiner bezorgvenster of voor bezorging in Zeeuws Vlaanderen. Als u uw bestelling ophaalt bij onze Marché in Baambrugge betaalt u uiteraard geen bezorgkosten.

Kan mijn bestelling bevroren geleverd worden?

Helaas is dit niet mogelijk. Wel kunt u uw kerstboodschappen laten bezorgen of ophalen tot en met 24 december, zodat u uw ingredienten vers in huis heeft! Daarnaast kunt u de meeste producten zelf thuis nog invriezen. Bij sommige producten — zoals onze worsten — is dit echter niet mogelijk, omdat deze niet dagelijks gemaakt worden. Omdat wij niet met conserveringsmiddelen werken, is het dan noodzakelijk dat we deze producten meteen invriezen. Deze zijn op het moment van ontvangst dus ontdooid en kunnen niet nogmaals ingevroren worden. Wanneer een product ontdooid geleverd wordt staat dit altijd aangegeven.

Kan ik nog iets aanpassen aan mijn bestelling?

Bent u iets vergeten of schuiven er onverwachts meer gasten aan bij het kerstdiner? U kunt wijzigingen aan uw bestelling doorgeven via thuis@lindenhoff.nl tot 11:59 ’s middags, 2 dagen voor de gekozen bezorg- of ophaaldatum (dit moment komt overeen met het uiterlijke bestelmoment). Ook bent u op maandag 23 december en dinsdag 24 december welkom bij de Marché voor de laatste boodschappen!

Kan ik de datum of tijdvenster van bestelling nog wijzigen?

Wilt u uw bezorg- of ophaalmoment wijzigen, dan kunt u dit doorgeven via thuis@lindenhoff.nl tot 11:59 ’s middags, 2 dagen voor de gekozen bezorg- of ophaaldatum (dit moment komt overeen met het uiterlijke bestelmoment). Bent u bang om de bezorger mis te lopen? U kunt tijdens het afrekenen in het vakje ‘voorkeuren’ — of achteraf via thuis@lindenhoff.nl — aangeven waar de chauffeur de bestelling kan achterlaten indien u onverhoopt niet thuis bent: bijvoorbeeld onder een afdakje, of bij de buren.

Een ingrediënt van het recept dat ik heb uitgekozen is niet leverbaar!

Helaas! Het kan voorkomen dat een ingrediënt tijdelijk is uitverkocht of momenteel niet in het seizoen is. In dit geval wordt dit product niet aan uw mandje toegevoegd wanneer u het recept bestelt.

Het product dat ik wil bestellen is niet op voorraad!

Helaas! Het kan voorkomen dat een product tijdelijk is uitverkocht — wellicht door de kerstdrukte — of momenteel niet in het seizoen is. Wij doen onze uiterste best om alles waar mogelijk tijdig bij te vullen. Wilt u weten wanneer een product weer op voorraad is? Stuur ons gerust een mailtje via thuis@lindenhoff.nl !

Moet ik de hele dag thuisblijven om op mijn bestelling te wachten?

Tijdens het plaatsen van uw bestelling kiest u een tijdsvenster waarin wij uw bestelling komen bezorgen. In verband met de kerstdrukte werken wij tussen 19 december en 24 december met een aangepaste bezorgplanning. Van donderdag 19 t/m zaterdag 21 december bezorgen we binnen regio Amsterdam met onze eigen Lindenhoff busjes en worden bestellingen in de rest van Nederland bezorgd door onze logistieke partner Leen Menken.

Op zondag 22 december worden alle bestellingen bezorgd door onze eigen chauffeurs. Op maandag 23 en dinsdag 24 december worden alle bestellingen bezorgd door onze transportpartner.

Wanneer uw bestelling wordt bezorgd door onze eigen chauffeurs zijn wij helaas niet in staat om u een tijdsindicatie of track & trace link te sturen. Wordt uw bestelling bezorgd door Leen Menken, dan ontvangt u deze wél.

Bent u bang om de bezorger mis te lopen? U kunt tijdens het afrekenen in het vakje ‘voorkeuren’ — of achteraf via thuis@lindenhoff.nl — aangeven waar de chauffeur de bestelling kan achterlaten indien u onverhoopt niet thuis bent: bijvoorbeeld onder een afdakje, of bij de buren.

Ik heb geen tijdsindicatie of track & trace ontvangen!

In verband met de kerstdrukte werken wij tussen 19 december en 24 december met een aangepaste bezorgplanning. Van donderdag 19 t/m zaterdag 21 december bezorgen we binnen regio Amsterdam met onze eigen Lindenhoff busjes en worden bestellingen in de rest van Nederland bezorgd door onze logistieke partner Leen Menken.

Op zondag 22 december worden alle bestellingen bezorgd door onze eigen chauffeurs. Op maandag 23 en dinsdag 24 december worden alle bestellingen bezorgd door onze transportpartner.

Wanneer uw bestelling wordt bezorgd door onze eigen chauffeurs zijn wij helaas niet in staat om u een tijdsindicatie of track & trace link te sturen. Wordt uw bestelling bezorgd door Leen Menken, dan ontvangt u deze wél.

Waar kan ik mijn bestelling ophalen?

U kunt uw kerstbestelling ook ophalen in de Lindenhoff Marché in Baambrugge! De week voor kerstmis is de Marché geopend van donderdag 19 t/m 24 december. Plaats uw bestelling uiterlijk 2 dagen van tevoren om 11:59 ’s middags in de webwinkel, dan zorgen wij ervoor dat alles op de gekozen datum vers voor u klaarstaat!

Meer over de Marché

Wanneer is de Marché open tijdens de feestdagen?

De week voor kerstmis is de Marché geopend van donderdag 19 t/m 24 december, zodat u uw kerstboodschappen kunt doen wanneer dat u uitkomt! Tevens kunt u uw favoriete producten van tevoren bestellen in de webwinkel en ophalen binnen deze openingstijden, zodat u zeker weet dat u straks álles in huis heeft.

Online bestelling ophalen?
Bestel uiterlijk:
donderdag 19 december
12:00-17:30
dinsdag 17 december
vóór 23:59
vrijdag 20 december
09:30-17:30
woensdag 18 december
vóór 11:59
zaterdag 21 december
09:30-17:30
donderdag 19 december
vóór 11:59
zondag 22 december
09:30-17:30
vrijdag 20 december
vóór 11:59
maandag 23 december
09:30-17:30
zaterdag 21 december
vóór 11:59
dinsdag 24 december
09:30-15:30
zondag 22 december
vóór 11:59

Meer over de Marché

Hebben jullie … op voorraad in de marche?

Onze Marche heeft een kleiner assortiment dan in de webwinkel. Zo is er slechts een beperkte wildselectie en vindt u er geen verse vis. Wilt u weten of een bepaald product in de marche verkocht wordt of op voorraad is? Mail dan naar marche@lindenhoff.nl of bel met urgente vragen naar 0294-291071 binnen de openingstijden. Let op: in verband met de kerstdrukte kan de marche lastig telefonisch bereikbaar zijn. U kunt ook uw boodschappen online bestellen, dan weet u zeker dat alles voor u klaarligt bij bezoek!

alle veelgestelde vragen

Kook de sterren van de hemel met Lindenhoff!

100 dagen dry-aged Simmentaler, Biet wellington, wild zwijn rollade of toch een klassieke gevulde Bresse kalkoen: Weet u al met welk pronkstuk gaat u uw familie verrassen? Of u nou groots wilt uitpakken voor uw kerstdiner met uitdagende gerechten of liever kiest voor gegarandeerd succes met een eenvoudig bourgondisch diner: met Lindenhoff zet u met de feestdagen gegarandeerd iets bijzonders op tafel. We helpen u graag met het kiezen van een onvergetelijk kerstmenu, speciaal voor u samengesteld. Klik op de knop en laat u verrassen!

Stel mijn kerstdiner samen
Datum
Openingstijden
Online kerstbestelling ophalen?
Bestel uiterlijk:
donderdag 19 december12:00-17:30dinsdag 17 december vóór 23:59
vrijdag 20 december09:30-17:30woensdag 18 december vóór 23:59
zaterdag 21 december09:30-17:30donderdag 19 december vóór 11:59
zondag 22 december09:30-17:30vrijdag 20 december vóór 11:59
maandag 23 december09:30-17:30zaterdag 21 december vóór 11:59
dinsdag 24 december09:30-15:30zondag 22 december vóór 11:59
woensdag 25 decembergesloten
donderdag 26 decembergesloten
vrijdag 27 december12:00-17:30
zaterdag 28 december09:30-16:30
zondag 29 decembergesloten
maandag 30 decembergesloten
dinsdag 31 decembergesloten
woensdag 1 januarigesloten
donderdag 2 januari12:00-17:30