Marché agenda

We organiseren regelmatig leuke activiteiten, workshops en events bij onze Marché. Meld u aan voor onze nieuwsbrief of Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws uit Baambrugge!

Zaterdag 6 april
Proef de Lente bij Lindenhoff!
11:00-16:00

Langzaam worden de dagen langer, beginnen de vogels te fluiten en wordt het weer groen buiten. Het nieuwe seizoen is in aantocht, en dat willen we graag samen met jullie vieren! Daarom organiseert Lindenhoff op zaterdag 6 april Proef de Lente, waar we seizoensproducten uit de omgeving in het voorjaarszonnetje zetten. Geniet van de smaken van de lente, ontdek de verhalen achter de producten van onze leveranciers, en kijk (en proef) mee hoe onze paaschef Marcelle Bolweg van restaurant Dignita Hoftuin een heerlijk paasgerechten voor de brunch klaarmaakt! Kortom, een gezellige dag vol voorjaarsinspiratie. Zien we u dan?

 

 

Workshop The Caveman "Grill your own"

Workshop: The Caveman “Grill Your Own” bij Lindenhoff
Culinaire guru’s zoals de Argentijns chef-kok Francis Mallmann en onze eigen Ron Blaauw zweren erbij: grillen op open vuur. De vlammen en de rook zorgen voor een prachtige authentieke smaak, en het grillen is daarnaast een geweldige ervaring. In samenwerking met The Caveman Grill biedt Lindenhoff geïnteresseerden nu de kans om dit zelf te ontdekken.

Bij de Caveman “Grill Your Own” workshop kijkt u niet toe hoe de Grillmaster het vlees bereidt, maar gaat u samen met een paar vrienden/vriendinnen gezellig zelf aan de slag. Eerst gaat u winkelen bij slager Bert in de slagerij van de Marché om een mooi stuk vlees uit te kiezen naar eigen smaak - van dry-aged Simmentaler côte de boeuf tot Baambrugs Big rugfilet. Vervolgens maakt u kennis met alle elementen van vlees grillen op open vuur, van het maken van het vuur tot ‘à table’, om tot slot te genieten van een heerlijke lunch. Al met al, een gezellige en onvergetelijke middag!

De workshops zijn te volgens op de volgende dagen:
Zaterdag 13 april
Zaterdag 11 mei

De workshop is bedoeld voor groepen van maximaal 5 personen en duurt ongeveer 2,5 uur. De kosten van de workshop zijn 125 euro per groep. Hiervoor krijgen jullie de beste uitleg & tips voor het grillen van vlees van the Cavemen op open vuur, om daarna volop de genieten van een lunch met heerlijke bijgerechten en een fles wijn (deze prijs is exclusief de kosten voor het vlees. Deze koopt u zelf in de slagerij) 

Wilt u meer informatie of de workshop reserveren? Leuk! Stuur een mail naar events@lindenhoff.nl en we komen zo snel mogelijk bij je terug!