Workshop The Caveman "Grill your own"

Workshop: The Caveman “Grill Your Own” bij Lindenhoff
Culinaire guru’s zoals de Argentijns chef-kok Francis Mallmann en onze eigen Ron Blaauw zweren erbij: grillen op open vuur. De vlammen en de rook zorgen voor een prachtige authentieke smaak, en het grillen is daarnaast een geweldige ervaring. In samenwerking met The Caveman Grill biedt Lindenhoff geïnteresseerden nu de kans om dit zelf te ontdekken.

Bij de Caveman “Grill Your Own” workshop kijkt u niet toe hoe de Grillmaster het vlees bereidt, maar gaat u samen met een paar vrienden/vriendinnen gezellig zelf aan de slag. Eerst gaat u winkelen bij slager Bert in de slagerij van de Marché om een mooi stuk vlees uit te kiezen naar eigen smaak - van dry-aged Simmentaler côte de boeuf tot Baambrugs Big rugfilet. Vervolgens maakt u kennis met alle elementen van vlees grillen op open vuur, van het maken van het vuur tot ‘à table’, om tot slot te genieten van een heerlijke lunch. Al met al, een gezellige en onvergetelijke middag!

De workshops zijn te volgens op de volgende dagen:
Zaterdag 15 juni
Zaterdag 13 juli

De workshop is bedoeld voor groepen van maximaal 5 personen en duurt ongeveer 2,5 uur. De kosten van de workshop zijn 125 euro per groep. Hiervoor krijgen jullie de beste uitleg & tips voor het grillen van vlees op open vuur, om daarna volop de genieten van een lunch met heerlijke bijgerechten en een fles wijn (het vlees koopt u zelf in de slagerij, de kosten hiervoor zitten niet bij de prijs van de workshop inbegrepen).

Wilt u meer informatie of de workshop reserveren? Leuk! Stuur een mail naar events@lindenhoff.nl en we komen zo snel mogelijk bij je terug!