Uit Pauline’s keuken feestmenu
Feest | Samen genieten van een drie gangendiner! En dat gaat uitstekend met een smakelijke mosterdsoep, Simmentaler staartstuk uit de oven en pavlova met peertjes.
Groninger mosterdsoep
Picanha uit de oven met paprikasalsa
Pavlova met hibiscusperen
Beschrijving
Samen met Uit Pauline’s Keuken hebben we een heerlijk en vooral feestelijk drie gangendiner samengesteld met recepten uit haar jubileum magazijn FEEST. Dat wordt thuis luxe aan tafel, als in een restaurant!
GRONINGER MOSTERDSOEP
Groetjes uit Groningen! Een heerlijke, romige soep met spekjes en Jennechies mosterd, een grove mosterd met een licht pittig accent en een zoetje in de smaak.
Voorraadkast: bloem, peper en zout
PICANHA UIT DE OVEN MET PAPRIKASALSA
Zet een bijzonder stuk geroosterd vlees op tafel, met dit Portugees geïnspireerde gebraden Simmentaler staartstuk en frisse, kruidige paprikasalsa.
Voorraadkast: paprikapoeder, cayennepeper, venkelzaad, olijfolie, peper en zout
PAVLOVLA MET HIBISCUSPEREN
Een spektakel op tafel! Knapperig van buiten en zijdezacht zoet vanbinnen, deze prachtige pavlova met peertjes gestoofd in hibiscusthee met sinaasappel en kaneel. Dat is nog eens feest!
Voorraadkast: hibiscusthee, suiker, maizena en een kaneelstokje
Het Lindenhoff x Uit Pauline’s Keuken FEEST-menu is beschikbaar tussen 7 november en 10 december. In de box vindt u alle ingrediënten voor 4 personen én het jubileum magazine.
Meer informatie
Voedingswaarden | per 100 g |
---|
Meer weten?
Lindenhoff x Uit Paulines Keuken
Het is feest! Uit Pauline’s keuken bestaat 10 jaar. Wat een mijlpaal! Om haar jubileum te vieren, stelde Pauline een bijzonder magazine samen bomvol inspiratie en bijzondere recepten. Samen hebben we een heerlijk en vooral feestelijk drie gangendiner samengesteld met recepten uit FEEST. Dat wordt thuis aan tafel, als in een restaurant! Alle ingrediënten hebben we verzameld in twee boxen. U kunt kiezen uit een vlees feestmenu of een vegetarische optie!
Lees meer over lindenhoff x uit paulines keuken