Pecorino al tartufo
--.--
Sorry, dit product is niet beschikbaar
Beschrijving
De Pecorino al Tartufo is gemaakt op het eiland Sardinië voor de kust van Italië en hiervoor wordt rauwe schapenmelk gebruikt. Op een enigszins ongebruikelijke manier wordt de smaak toegevoegd aan de kaas: de zwarte truffelpasta wordt in de kaas ‘geïnjecteerd’. Door deze werkwijze is ed kaas zeer opvallend; donkere ivoorkleurige kaas met afwissend stevige zwarte lijnen. Tijdens de 5 maanden rijping worden de kazen ingesmeerd met azijn en lokale olijfolie. In deze Pecorino al Tartufo komen de rijke aardse smaken samen met schapenmelk. Heerlijk met een glas Pinot Nero, Dolcetto d’Alba of Barbera d’Asti.
20863
Lindenhoff
Meer informatie
ingrediënten
salsa tartufo, zout, zuursel, schapenmelk(gepasteuriseerd), stremsel(dierlijk)
Voedingswaarden | per 100 g |
---|---|
Energie | 1873 kJ |
Energie | 446 kcal |
Vetten | 36,1 g |
waarvan verzadigde | 21,2 g |
Koolhydraten | 2,9 g |
waarvan suikers | 2,9 g |
Eiwitten | 27 g |
Zout | 2,1 g |