Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Exclusief voor Kerst op 21,22, 23 december

Bleu des Causses fermier AOP

--.-- 243Eten, drinken en tabak > Voedselitems > Zuivelproducten > Kaas
Sorry, dit product is niet beschikbaar

Beschrijving

Bleu des Causses komt uit dezelfde streek als de Roquefort. Het verschil zit ‘m in de melksoort. Roquefort wordt gemaakt van schapenmelk en de Bleu des Causses van koemelk. Het rijpen vindt plaats in natuurlijke kalkgrotten bij Gorges du Tarn.

20248 Lindenhoff

Meer informatie

ingrediënten

blauwschimmel cultuur, stremsel(dierlijk), zuursel, zout, koemelk

Voedingswaardenper 100 g
Energie1320 kJ
Energie320 kcal
Vetten24 g
Koolhydraten0,1 g
Eiwitten20 g
Zout3,2 g